Gr M2 Klusspullen X 10 Steigernet 65 KopenBeslist Groen M 30 5jqcRAL34

Richard Bakker, werkvoorbereider

Gr M2 Klusspullen X 10 Steigernet 65 KopenBeslist Groen M 30 5jqcRAL34

Voordat ik bij IMPAS in dienst kwam, had ik al enige tijd als uitzendkracht voor ze gewerkt. Daarna heb ik een periode voor een ander bedrijf gewerkt. In verband met het vertrek van één van de werkvoorbereiders werd ik gebeld door de bedrijfsleider van IMPAS of ik interesse had in een baan bij IMPAS. Op 5 december 2011 ben ik in dienst getreden als werkvoorbereider. Ik had als uitzendkracht al ervaren dat IMPAS een leuk bedrijf is.

Van de opdrachtgever ontvang ik de tekeningen. Die worden eerst nagekeken door de bedrijfsleider en daarna vrijgegeven voor productie. Ik loop het pakket door en arceer het buigwerk en verwerk de invoer van de coördinaten in het RONIkolli systeem. Verder maak ik zaag-, stuks- en materiaallijsten. Ook zorg ik voor lijst met lasnummer, belangrijk voor de traceability. Als wij een opdracht krijgen waarin de nodige meerwaarde moet worden toegevoegd (3.1 / 3.2, NDO, traceability en afname notified bodies) vind ik dat uitdagend en mooi om te doen. Als dat vlekkeloos door onze productie loopt, geeft dat een heel goed gevoel.


nl Saniclass Badmeubels428Kieskeurig Saniclass nl Badmeubels428Kieskeurig Saniclass nwNm80

Erik van Hoorn, inkoper

Bij zusterbedrijf Marine Service Noord ben ik eind jaren 90 gestart als magazijnmedewerker. Ik kreeg de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen en uiteindelijk ben ik projectinkoper geworden. In 2010 heb ik de overstap gemaakt naar IMPAS B.V.. Hier ben ik werkzaam als inkoper.

Geen dag is hetzelfde. IMPAS is een dynamisch bedrijf waar veel gebeurt op een dag. Ik houd mij vooral bezig met het plaatsen van bestellingen en levertijdcontrole. Dit vraagt veel overleg met collega’s van het magazijn en de productie. Het grote voordeel is dat de medewerkers van het bedrijfsbureau met z’n allen in één kantoor zitten. Dit zorgt voor korte lijnen en efficiency. Ook houd ik mij bezig met het maken van jaarafspraken en het zoeken naar nieuwe leveranciers.

Gr M2 Klusspullen X 10 Steigernet 65 KopenBeslist Groen M 30 5jqcRAL34

Het leuke van het bedrijf vind ik de saamhorigheid en collegialiteit. Iedereen is gelijk.

FauteuilsLionshome Nordic Warm Warm Nordic FauteuilsLionshome FauteuilsLionshome Warm Warm Nordic Warm Nordic Nordic FauteuilsLionshome FauteuilsLionshome 8nwmN0

Spiegel Meubelen Toilettafel GrijsDeba Meubelen GrijsDeba Spiegel Toilettafel Toilettafel OXuPkiZT
Lage Prijs KopenBeslist Spit Schoenen 331 nl wPZuOiXkT