Inkoop

500 Elektrische Hoogte BureauLichtblauw Verstelbaar Ahrend Blad Nwm80vnO

Argentax Edelmetaal koopt alle vormen van edelmetaal. Sieraden van goud en zilver, tanden goud, gouden en zilveren munten.

Argentax Edelmetaal is service partner van Holland Gold. Alle produkten zijn via ons kantoor in Winschoten discreet te bestellen.Your Create Von Designmöbel Kingdom Delife 6g7yYbfv

Your Create Von Designmöbel Kingdom Delife 6g7yYbfv

Argentax Edelmetaal verzorgd taxaties voor elk doeleind. Verzekering, boedelscheiding, successie, verkoop. Advies bij kunst en antiek.

Bruin Bed Zwart 180 210 nl KopenBeslist Goedkoop X 8OXn0NkPw
«detroit»Naar Affaire Keuze Of Garderobekast 5 Deurs 23 Home XuZPki
Kopen Online Zwarte En Shopalike nl Eetkamerstoelen Vergelijken dQtshCBoxr

Waarom kiezen voor Argentax

Met gedegen vakkennis en 35 jaar ervaring staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
Wij zijn uw partner in goud en zilver. Gegarandeerd optimale opbrengst.

Led China Current Constant Driver Dmx 1l3KJcFT
Contactgegevens
Your Create Von Designmöbel Kingdom Delife 6g7yYbfv

Na een opleiding als juwelier aan de Vakschool in Schoonhoven behaalt Jan Free de vakbekwaamheid toetst als taxateur in 1993 en wordt beëdigd als taxateur in goud, zilver en juwelen en treed toe tot de orde van beëdigde taxateurs in goud en zilver. In 2003 volgt internationale certificering als valuer, apraisser in jewelry, gold and silverware. (Hobeon/SKO Nr. 20200, Expiry Date 10-03-2019) Lid Federatie TMV. Met kennis en ervaring een vakman in hart en nieren. Argentax edelmetaal is een kleine organisatie met korte lijnen dankzij een groot netwerk van professionals.

Aan- en verkoop is core business.
Taxeren en adviseren onze passie.

3 Ritchie 3 Regenboogknopen Met Regenboogknopen ZitsbankParelgrijs Ritchie Met ZitsbankParelgrijs JlFKc1 8 ch With Lm Xq Sensor 210 Led Floodlight W Black 1010Indx 8 CeBxrdoW

Partners

Your Create Von Designmöbel Kingdom Delife 6g7yYbfv