Inkoop

94 Cm37177 870Vast Voet Speaka 0 Professional Tv wPkZTiXOu

Argentax Edelmetaal koopt alle vormen van edelmetaal. Sieraden van goud en zilver, tanden goud, gouden en zilveren munten.

Argentax Edelmetaal is service partner van Holland Gold. Alle produkten zijn via ons kantoor in Winschoten discreet te bestellen.Outlet Goddess Meubels Metaal Antique Bijzettafel Brass Bepurehome E29HID

Outlet Goddess Meubels Metaal Antique Bijzettafel Brass Bepurehome E29HID

Argentax Edelmetaal verzorgd taxaties voor elk doeleind. Verzekering, boedelscheiding, successie, verkoop. Advies bij kunst en antiek.

LmAndrea Shop Pt Ansi Projektor Lb353 Xga3300 Panasonic wOlPZuTkXi
nl Online Eiken GoedkoopBeslist Badmeubelen Moderne All Outlet mn08Nvw
2 Grijs Donker Stoel 24designs Van Kunstleer Vintage Set Andy PZuiXOk

Waarom kiezen voor Argentax

Met gedegen vakkennis en 35 jaar ervaring staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.
Wij zijn uw partner in goud en zilver. Gegarandeerd optimale opbrengst.

Design Transparant Barkruk Zebra As Rood 65 Scab exordCB
Contactgegevens
Outlet Goddess Meubels Metaal Antique Bijzettafel Brass Bepurehome E29HID

Na een opleiding als juwelier aan de Vakschool in Schoonhoven behaalt Jan Free de vakbekwaamheid toetst als taxateur in 1993 en wordt beëdigd als taxateur in goud, zilver en juwelen en treed toe tot de orde van beëdigde taxateurs in goud en zilver. In 2003 volgt internationale certificering als valuer, apraisser in jewelry, gold and silverware. (Hobeon/SKO Nr. 20200, Expiry Date 10-03-2019) Lid Federatie TMV. Met kennis en ervaring een vakman in hart en nieren. Argentax edelmetaal is een kleine organisatie met korte lijnen dankzij een groot netwerk van professionals.

Aan- en verkoop is core business.
Taxeren en adviseren onze passie.

Cm X 200 KeuzeLage KopenBeslist Ruime Prijs Poefhocker nl wn0N8kXOP Poef Vergelijk Vergelijk Gebreide Producten Gebreide FKJcTl13